Bizi Sosyal Medyada Takip Edin

İstanbullu Gelin Mert Kimdir?, İstanbullu Gelin Dilara’nın Partneri Kimdir?

Favorilerime Ekle
Favorilerimden Çıkar
Lütfen bekleyiniz...

İstanbullu Gelin Mert Kimdir?, İstanbullu Gelin Dilara’nın Partneri Kimdir?

Önümüzdeki Bölümlerde İstanbullu Gelin dizisine yeni bir oyuncu katılacak, uzun zamandır  Dilara’nın partneri kim olacak soruları yanıtsız kalıyordu, artık son bölümde Mert Fırat’ın canlandırdığı Adem karakterinin partneri Güneş iyice tanıştırılıp aile içine bile nerede ise alındı.

Buna tabiki karşılık olarak Dilara’nın da bir partneri neden olmasın sorularını akıllara getirdi. Sonunda duyduğumuz Birsen Altuntaş Haberine göre bu karaktere can verecek ismin Anıl İlter olacağı konuşuluyor. Büyük ihtimalle kesinlik kazanmıştır.

Peki İstanbullu Gelinde Mert Kimdir? Anıl İlter kimdir Yakından Tanıyalım.

Daha Önceden öyle bir geçer zaman ki dizisinde inci öğretmenin nişanlısı sedat’ı canlandıran 1981 doğumlu oyuncu.

Anıl İlter (d. 3 Nisan 1981, İzmit), Türk oyuncu ve sunucu.

Anıl İlter, Kocaeli Üniversitesi Spor Akademisi mezunudur. Bir dönem profesyonel futbol oynamıştır. İlerleyen yıllarda sunuculuk ve oyunculuğa yönelmiştir.

İlter, önceleri reklam filminde oynamıştır. Kuşdili oyunculuk merkezinden oyunculuk eğitimi almıştır. Ece dizisi için MedYapım tarafından ilk profesyonel oyunculuk teklifi gelmiştir. 2010 yılında Sedat karakteri ile Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisine dahil olmuştur 2012 yılına kadar bu rolü üstlenmiştir. Kahireli Palas, Kavak Yelleri, Gece Gündüz, Ölümsüz Kahramanlar dizilerinde rol almıştır. 2014 yılında Üç Arkadaş dizisinde Mahir Türkmen karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında Kızıl Elma dizisinde rol almıştır ve en son da 2015 yılında Ali rolü ile Kara Ekmek dizisinde oynamıştır.

2010 yılında Bir Avuç Deniz ve 2015 yılında Köstebekgiller: Perili Orman filmlerinde rol almıştır

Alabora, Ekmek Arası, FotoModo, Fazla Mesai, Cevap Sende gibi televizyon programlarının yanında birçok ünlü markanın özel programlarında sunuculuk yapmıştır. Şu sıralar kendi yapım firması olan Absürt Yapım’da yapımcılık yapmaktadır.

2009 yılında İpek İlter ile evlenmiştir ve bu evlilikten Nil adında bir kızı vardır. İlter, koyu bir Beşiktaş taraftarıdır.

Filmografisi

2008    Ece    Oğuz    TV dizisi
2008 – 2010    Ölümsüz Kahramanlar    Süleyman    TV dizisi
2008    Gece Gündüz    Serdar    TV dizisi
2010 – 2012    Öyle Bir Geçer Zaman ki    Sedat    TV dizisi
2010    Kavak Yelleri        TV dizisi
2010    Bir Avuç Deniz        Sinema filmi
2013    Kahireli Palas    Murat    TV dizisi
2014    Kızıl Elma    Sinan    TV dizisi
2014    Üç Arkadaş    Mahir    TV dizisi
2015    Köstebekgiller: Perili Orman        Sinema filmi
2015    Kara Ekmek    Ali    TV dizisi
2016    Şahane Damat    Engin    TV dizisi
2016    İlişki Durumu: Evli    Erkut    TV dizisi

Kullanıcı
Admin
Kanalda toplam 709 adet video bulunuyor.
BU VİDEOYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
Yorum Yap

Bu konuya henüz bir yorum yapılmadı.